top of page

Ons Team

De lessen die je bij ons kan volgen, worden door ons team van ervaren docenten gegeven. Hieronder stellen wij onszelf alvast even voor.

Hoi! Ik ben Eke Salomé, afgestudeerd aan het conservatorium met afstudeerrichting muziektheater. Sinds 2014 werk ik als zangdocent. Mijn lessen zijn geschikt voor alle muziekstijlen en mijn specialisatie is musical en kleinkunst. De lessen zijn gebaseerd op de EVT-methode die alle facetten van de stem apart benoemd en vormgeeft qua klank. Zangplezier en zangtechniek staan centraal in de zanglessen. Daarnaast is er aandacht voor liedinterpretatie en het vormen en vinden van jouw unieke zangstem. Ik vind het belangrijk om op maat te werken en een vertrouwde en gezellige sfeer te creëren. Samen gaan we een route uitstippelen die voor jou het beste werkt!

Hoi! Mijn naam is Nathan de Boer. Ik ben 20 jaar en kom uit Wierden. Van kleins af aan ben ik al gek op drummen en daarom studeer ik nu aan het Artez Conservatorium van Zwolle. In mijn lessen wil ik jou een goede basis aanleren door onder andere te werken aan drumtechnieken. Dat doen we door nummers te spelen die bij jouw interesses aansluiten. Plezier staat bij mij voorop bij het maken van muziek!

Hoi! Ik ben Marleen Haanappel uit Mariënberg. Als kind ben ik begonnen met pianospelen en dat doe ik nog steeds met passie en plezier. Door de jaren heb ik ook een aantal andere instrumenten leren spelen zoals de cello en ukelele, maar pianospelen staat voor mij op nummer 1. Met al heel wat jaren ervaring in het lesgeven wil ik mijn enthousiasme ook graag overdragen op beginnende en gevorderde muzikanten.

Hoi! Ik ben Nathalie Lok, eigenaar van Muziekschool Nathalie en gitaar- en pianodocent. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met pianospelen en een paar jaar later kwam de interesse voor het gitaarspelen. Bij Muziekschool Nederland heb ik een coachings traject gevolgd waar ik alles heb geleerd over muziek, het ondernemer zijn en het geven van muzieklessen. Ik heb veel ervaring in het lesgeven en in mijn vrije tijd speel ik in meerdere bands uit de omgeving. De muziekschool bestaat al ruim 7 jaar en het is super tof werk om zoveel verschillende leerlingen te mogen begeleiden in hun eigen leerproces.

bottom of page